vineri, februarie 27, 2009

Tovarasia de pat

Vine un moment in viata oricarei veverite cuminti si binecrescute, cand nevoia normala si naturala de sex se loveste de imaginea de veve cuminte. Ce se intampla in acest moment? Drull va v-a prezenta in urmatoarele randuri, pam pam alea

Pentru inceput vom crea un portret robot al unei veve cuminte - o veve cuminte este o fata binecrescuta, de familie buna, uneori pe picioarele ei, dar neaparat legata strans de familie, care isi considera tatal drept modelul barbatului ideal, care se respecta si are pretentii de la viata, o veve cuminte nu a facut sex cu mai mult de 3 baieti, iar toate relatiile pe care le-a avut au fost serioase, ea v-a face sex cu respectivul norocos numai dupa o perioda preliminara de minim o luna (ca sa se inteleaga ca e fata serioasa) iar in timpul raportului sexual nu se v-a manifesta desantat, o veve cuminte nu savureaza p0rnu iar sex-ul oral i se pare o idee revoltatoare care ii creeaza repulsie.

Dar dupa cum am spus ,in viata oricarei veve cuminti, care nu s-a casatorit deja si a trecut prin anumite dezamagiri sentimentale, vine un moment inevitabil in care imaginea pura si nevinovata pe care si-a creato in capshorul ei mic despre sine si imaginea barbatului ideal puternic si protector pe care si-l doreste dar care totusi refuza sa apara sau sa se supuna pretentiilor ei, intra in conflict cu anumite nevoi fiziologice umane, normale si de inteles. Solutia acestor framantari este una evidenta si poarta numele de prietenie de pat (fuck buddies).

Lansata cu succes de catre "Sexu'n oras" (o idee Drulliminati desigur), prietenia de pat este o relatie barbat-femeie ce trebuie pusa intr-o categorie aparte, separata si bine-definita.
Ce presupune exact aceasta relatie? : se ia o veve cuminte in calduri, un fost prieten de treaba cu care se mai pastreaza inca legatura, singur si disponibil, de preferat unul care avea performante cat de cat satisfacatoare la pat, se traseaza exact ce se poate si ce nu ,se subliniaza ca aceasta "chestie" se afla pe ultimul loc in lista prioritatilor personale , se stabileste ce e permis si ce nu(gen fara saruturi in public, fara chestii tandre & shit), limite solide si reci care sa excluda orice implicare sentimentala , sa asigure linistea sufleteasca a respectivei, nevoita sa se reduca la un asemenea nivel, si sa lase impresia cat mai clara a unui troc profesional in care ea face regulile: I gives u pussy - U gives me dick. Win win pe toata linia - veverita poate scapa de inhibitiile ei fara sa se simta cumva curva, a mai fost cu respectivul deci e ca o continuare, plus the thrills ca face ceva interzis, e cul , trendi si poate sa le povesteasca la prietene ce nebunii face ea ca fetele din "Sexu'n Oras", in plus isi pastreaza libertatea si disponibilitatea in caz ca se vor ivi partide mai bune si mai interesante pe parcurs. It can't get much better than, no.

Problema unei astfel de relatii este, cum zicea o persoana draga inimii lui Drull - "ciudata asta cu fuckbuddies, tentanta, si parca e asa degradant... la fel ca si menage a troisurile, unul dintre ei cel putin , merita ceva mai bun"

Za End




Puya-Ceva firesc
Asculta mai multe audio Diverse »


Peseu: a se observa ca Drull nu l-a luat in considerare pe saracul pricajit posesor de dick tocmai pentru a sublinia neimportanta lui, dar ca o idee - este imposibil pentru o posesoare de vagin sa abuzeze sexual un Drull

Niciun comentariu: