miercuri, februarie 25, 2009

The Reader

Un film remarcabil pe care Drull il recomanda.

Kate Winslet joaca fenomenal , Oscar-ul si Globurile de Aur pe care le-a castigat pentru rolul sau sunt binemeritate. Multa nuditate, multa pasiune, putine perdele si cortine... oameni.

6 comentarii:

Salvati planeta! spunea...

Un cacat de film...sorry. M-o impresionat totusi ca ala in loc sa o scoata din puscarie ii citea=))Poate daca eram un baiat de 14 ani m-ar fi excitat, da asa nu pot sa zic decat ca e sick, iar kate are fatza de vampa ca si in titanicul care a consacrat-o.

drull spunea...

Cand o sa mai cresti si tu nitel poate, POATE ,o sa intelegi. Kate de abia acum a inceput sa arate cu adevarat sexy, dupa doi copii si doua mariaje

Salvati planeta! spunea...

Gusturile tale legate de femei nu le discutam. Dar este sau nu acesta un film pe care ai vrea sa-l revezi cel putin o data?:D Eu l-am vazut cu prietenul si impresia ce mi-a lasat-o a fost "mai bine nu-l vedeam". Nu mi se pare foarte artistic ca o duduie trecuta sa se hâţâne cu un tânăr ce abia i-a mijit parul pubian...Ma-ntelegi? Poate pentru ca sunt fata (tocmai de aia nu-mi plac nici pornurile) am simtit repulsie. Deci starile prin care am trecut urmarind The Reader au fost asa, in ordine cronologica: repulsie, mila fata de puscariasa analfabeta, mila fata de evrei si spre final, ma repet "mai bine nu-l vedeam"... Uite, si Pianistu' avea o incarcatura emotionala puternica, dar macar m-a scutit de pasajul cu coruperea de minori, na ca mi-a iesit si cacafonia, uof!

drull spunea...

Pe bune ca mai trebuie sa cresti

drull spunea...

Uite, Drull o sa fie totusi un pic mai explicit, pentru tine, e in toane bune azi. Lui Drull ii plac filmele care nu sunt pentru toti, The Reader nu este un film pentru toti, de aia nu a castigat Oscarul pentru cel mai bun film, desi era mult mai bun decat Slumdog. Oamenii nu pot relationa cu asa ceva, omul de rand, obisnuit, care vrea sa se distreze urmarind un film, nu poate. Cum poti explica, prezenta, drama de a nu stii sa citesti desi inteligenta ti-o permite, rusinea , o viata in care ai ascuns acest lucru, o viata guvernata de aceasta rusine, dragostea dintre o femeie si un copil, mandria, ranile, oamenii care iti schimba viata pentru totdeauna, nu poti. Iar sa o prezinti intr-un format comercial si atractiv este si mai greu, daca e posibil. Nu este un film care sa te faca sa te simti bine, ci care sa te faca sa simti, sa te pui in pielea personajelor macar pentru o clipa, sa gandesti, sa incerci sa intelegi.
Kate Winslet are 2 copii si 34 de ani, incearca sa iti inchipui cum a jucat ea rolul "corupatoarei de minori".
PS: din cauza unor milosi ca tine se intampla tot felul de chestii

Salvati planeta! spunea...

1. Lui Drull ii plac mamicile
2. Drull are un ego imens, tocmai de aceea vorbeste despre el la persoana a III-a singular
3. Cand o sa mai cresc putin probabil ca o sa-mi bat capul cu foarte multe chestii si mai putin cu ce scrie drull pe blogul lui:)
4. PUYA?!...