luni, februarie 23, 2009

I iz America , We iz America

CompuneredesprecumiubesteDrullsaseducalacasadevizeamericane



Ca aproape de fiecare data inainte sa plece in voiaj , Drull a trebuit sa faca o vizita maretei case de vize americane. Drull luvz America asa cum prea bine stiti.

Drull s-a trezit de dimineata , la ora 4.30 ffs!!!!!

Drull s-a dus in Bucale. Drull iubeste Bucale asa cum prea bine stiti.

Drull a ajuns in Bucale. Drull si-a amintit de ce iubeste Bucale asa de mult.

Drull s-a asezat la coada dupa ce a facut poza in care sa i se vada urechile in intregime

Drull si-a admirat urechile (urechile lu Drull sunt cul) si a ras de tipele care erau trimise inapoi sa faca poza fiindca aveau poze in care purtau cercei.


Obisnuit deja cu formalitatile AKA paznici care te indruma ca pe oi, lunga asteptare, interviul stupid si celelante prostii, Drull s-a descurcat admirabil si a capatat increderea autoritatilor americane:D

Drull a luat viza

Lasand compunerea la o parte, chestia care ii place cel mai mult lu Drull la casa de vize americane este programul moca si free de entertainment 100% american, program care reprezinta principala atractie a acestei vizite neavenite pentru Drull.
De exemplu anu trecut Drull a trebuit sa vizioneze timp de 40 de minute magnifice arsenalul armatei americane (Drull fuckz u not , a-ti citit bine ce a scris Drull acolea) , prezentat in culori fenomenale cu dolby suround & shit, explozii realiste & stuff , mandria soldatului american.
Anul acesta, deja pregatit sufleteste pentru inca o demonstratie minunata de putere americana, Drull a fost luat iar pe nepregatite. Reveniti la sentimente mai pasnice (deh s-a schimbat administratia) americanii de la casa de vize americane i-au prezentat lu Drull super productia Bollywood , made in USofA - I iz America , We iz America - vreme de 50 de minute luuuungi (un nou record). Bombardat cu mesaje subliminale si imagini ale americanilor de diferite nationalitati care erau America, oameni fericiti , plini de viata care crapa de sanatate traind visul american, de vreo 4 ori la rand ,incat daca il intrebai pe Drull ceva in acel moment probabil ti-ar fi zis I iz America , You iz not , kill Osama (Drull a vazut acolo si poster dala Wanted! cu Osama , hau cul iz that?), Drull s-a tarat cu recunostinta la interviul stupid care de aceasta data i s-a parut o adevarata salvare.

Za End, Drull iz America!


Peseu: Drull a cautat pe iutub filmuletu respectiv dar se pare ca e editie limitata si trebuie sa dati o tura pe acolo ca sa-l vizionati

Niciun comentariu: