vineri, februarie 06, 2009

Poveste Trista

Captusit cu o pneumonie iubitoare si fidela, care l-a scos din circuit o saptamana intreaga , Drull s-a delectat in pauzele dintre frisoane si temperaturi de 40 (femeile il iubeste si il vrea pe Drull) cu minunile blego. Modalitate prin care , uimitor si fara drept de apel si total impotriva dorintei lui (Gogu be cursed), a dat peste - fenomenele blogosferei romanesti AKA ala cu pitzi si ala cu baietiicarenuleare...... uimitor, nu?
Acum oare ce ar putea zice Drull despre asta? Pai.....nimic, poate doar un lol, un lol sec sau un - e caaa , fata de la pagina 5 , o vezi , putin , arunci ziarul..
Singura chestie care i-a atras atentia cu adevarat, in legatura cu acest subiect ,a fost un mic articol citit , mai exact un anumit pasaj din el , pasaj dragut , cul si interesant , asa ,in general - „Suntem două fete normale, am terminat Jurnalism amândouă, Fashion Pitzi scrie la o revistă, eu am un post foarte onorabil într-o companie la marketing. Suntem drăguţe, să nu zic eu frumoase, şi noi alergăm după haine, ne machiem sau ne plac tocurile. Ceea ce ne enervează la piţipoance e că imediat stau cu sânii pe afară, îţi toarnă un dezacord rapid şi au un text de o ilogică nebună“, spune Bad Pitzi, cica. O hai Bad Pitzi! Drull fackz u not, spre diferenta de ...? De fetele cul si dragute cu joburi "onorabile" care stau cu sanii pe afara dupa ce le scoti la o cafea, sau la masa si iti toarna imediat o fraza inteligenta de o logica imbatabila si evidenta? Ipocrizia e stapana in lumea veveritelor iar asta ii aminteste lu Drull de povestea cu tarfa care rade de curva.
Asta ca sa nu vorbim de motivele pentru care 2 fete "drăguţe, să nu zic eu frumoase", evident fete cul ,(u cannot fack with za jurnalists , they iz so cul) , au ales sa rada de Marinca lu Petre din Ocna Sugatagului , care vrea si ea sa fie cul ca jurnalista din Bucale, sa fie interesanta ca ea , sa "alergăm după haine, ne machiem sau ne plac tocurile" si singura ei modalitate de a iesi din anonimitate, saracie si rahatul care ne inconjoara in general viata ,este sa posteze poze indecente pe site-uri cunoscute. Nimanui nu-i plac stirile de la ora 5 deci cine e Drull sa judece.

E o poveste trista... va zice Drull.



puya - poveste trista 2008
Asculta mai multe audio Muzica »

Voi , astia mici , plecati in pulaluDrull de-aici, hai , la culcare , e ora Colgate pentru voi , fiti bizi , fiti cul, bad pitzi, pitzipoance si cocalari , gasiti-va un job "onorabil", faceti-va blog

Niciun comentariu: