miercuri, februarie 25, 2009

Clubul mamelon patat

Drull e ultragiat! Drull e ofensat, agasat, insultat si peste masura de enervat! FFS!!!111oneone

De cateva saptamani Drull urmareste cu destul interes , interes care provine din experienta neplacuta personala, un post al Andrei (o fata pe care Drull a descoperito pe la Gogu pacolo).
In acest post, draguta Andra, care e o veve simpatica asa ,dar cam chinuita de moda si alte prostii veveritesti, isi exprima dezaprobarea fata de vizionarea live, moca si pedegeaba adica fara bilet , a unui show idilic de alaptare desfasurat ziuanamiazamare in plin public. Chestie la care a asistat si Drull de cateva ori , de mai multe ori, nu o singura data, ca sa puteti intelege sentimentul de solidaritate post-traumatica care l-a cuprins fata de sarmana Andră.
Ceea ce insa l-a scos cu adevarat din pepeni pe Drull , persoana calma din fire:D, care atunci cand a patito el a incercat sa se uite in alta parte atunci cand tanti si alapta pruncu la coada la mall sau in autobuz, sau si-a astupat urechile atunci cand ala mic de cateva luni , rosu la fata, tipa in magazin, gandind ca orice om cumsecade ca nu e frumos sa le zici altora cum ar trebui sa-si creasca copii atunci cand tu nu ai unul, a fost gloata de mamele furioase si vehemente care au sarit la gatul timidei Andre, ca nu stie cum e sa fi mama, ca e ipocrita, ca e normal sa vezi sani pe strada daca ii vezi in ziar sau la teve.... Si nu , Drull nu e genu.

Ca sa va punem in perspectiva asa, Drull o sa incerce sa va explice motivele enervarii lui, enervare care are radacini adanci, pornite , cum am mai zis ,din experienta lunga personala, enervare care se indreapta asupra clubului mamelar in general.
Ca sa intelegeti imaginea de ansamblu, Drull va roaga sa urmariti acest mic reportaj , inca actual:





Ok , in afara de pustiul de 13 ani a se observa proaspata mamica de 15 ani care si-a traso cu respectivul pusti si a facut o fetita, deci aia e o mama!!
Ideea la care vrea sa ajunga Drull este ca orice posesoare de vagin poate fi o mama! Chestia care il enerveaza cel mai mult e ca atunci cand acest lucru se intampla , respectiva posesoare de vagin nu mai este doar o veverita retarda de 15 ani (samd) ci o MAMA (cuvant magic). Ce se intampla cand o veverita devine o mama? Se intampla multe lucruri (in afara de evidentele transformari fizice si hormonale), brusc statutul ei social se modifica, este privita altfel , respectata chiar (pustii aia doi au primit 100000 de euro btw), brusc nu mai trebuie sa respecte conventiile sociale si se poate purta cum vrea ea, fiindca e o mama si legile omenesti nu se mai aplica in cazul ei, chit ca e era doar o pasarica pe strada acum cateva zile, ea poate face ce vrea fiindca e Dumnezeu pentru ala micu AKA intra in clubul mamelon patat
Deci credeai ca e urat sa vezi sani in public? , wrong! , e frumos, normal si natural sa vezi bidonul ambulant de lapte in plina zi atunci cand copilul are nevoie, pentru asta a fost facut nu? restul sunt ipocriti, daca nu le place sa nu se uite, crezi ca e inconstienta curata sa vezi un copil de o luna , doua in magazine? wrong! e normal ca o mama sa vrea sa mai iasa in public, doar nu e sclava lu ala micu , are o viata si ea, poate nu are bona, poate e o femeie independenta (a naibii independenta), credeai ca e normal sa nu fi injurat pe strada atunci cand te lovesti de cineva din cauza aglomeratiei? Wrong! daca acel cineva e mama si e insotita de ditamai huiduma de sot protector, care isi apara pretioasa reproducatoare ,si nu in ultimul rand credeai cumva ca e enervant sa auzi copii urland? Wrong!!! e ceva placut , ei sunt nestematele lu mama, ce daca tipa, asa e normal , asta arata ca sunt sanatosi samd samd..

Trecand la subiect: si Drull a fost copil, a fost alaptat pana la 8 luni, de la san!, in primele 2 luni mama lui a avut bunul simt sa stea in casa aproape tot timpul ca sa aiba grija de ala mic, la cresterea lui a participat intreaga familie in functie de programul pe care il aveau la munca + vecini , matusi si unchi ( da , ai nevoie de mai multi oameni sa cresti un copil , un copil inseamna o responsabilitate pe care trebuie sa ti-o asumi total, si nu e normal sa cresti un copil singur - Drull a fost crescut de o mama singura si stie ) , cand s-a nascut el alaptatul in public nu era privit cu ochi buni dar atunci cand era nevoie femeile isi acopereau sanii cu o batista sau un sal. Si Drull tipa, dar de obicei se oprea atunci cand era luat in brate de mama lui, jucaria lui preferata era parul matusii si in nici un caz vreo masinuta smechera iar distractiile favorite erau sa stea pe olita si sa se joace cu cuburile sau sa o asculte pe Tizi a lui cum ii citeste povesti, nu sa se duca la Mec ,sa stea in fata calculatorului si altele.

Ca o concluzie Drull nu are pretentia ca stie cum se creste un copil sau ca stie cum e sa nasti unul, probabil ca sunt si multe mame bune pe acolo, dar parerea lui e ca doar fiindca ai un copil, ai fost o veverita ok si acum arati ca o brosca si esti frustrata pe tema asta, ai o tona de hormoni in tine si sani mari cat pepenii, nu iti da in nici un caz dreptul sa treci peste regulile bunei cuvinte. Parerea lu Drull.

Peseu: sunt la moda filmele pr0no cu femei insarcinate si in plus cele cu grase au fost intotdeauna la moda

Un comentariu:

drull spunea...

Drull e evil, nu retardat si in nici un caz matale. Accept comentarii numa de la mame sau posesoare de vagin la postu asta (haus rulz)